Senior Project Manager Online Media

Een ervaren Project / Campaign Manager vol creativiteit, met analytische skills én ervaring in online media. Het succesvol managen van (internationale) media projecten geeft jou een onwijze dosis energie. Ons doel: Europees Marktleider worden op het gebied van Smart Recruitment Marketing, en daar hebben we JOU voor nodig! Hebben we je zojuist gevonden? Lees vooral verder en laat ons van je horen!

Senior Project Manager Online Media
Amsterdam en/of Rotterdam, fulltime, per direct!

VONQ’s Project Manager in een notendop
Jij hebt een duidelijk doel voor ogen: (internationale) media projecten managen en succesvol laten verlopen, ongeacht de complexiteit en uitdagingen. Wij zijn door de jaren heen sterk gegroeid, en zijn voorlopig nog niet klaar! Omdat wij ons op nieuwe markten aan het begeven zijn, zoeken wij een ervaren projectmanager die probleemloos verschillende campagnes tegelijkertijd weet te managen, en daarin alleen het allerbeste goed genoeg vindt voor onze klanten.

Om jouw projecten soepel te laten verlopen zorg jij voor een kort lijntje met interne en externe stakeholders. Aan de hand van performance data houd jij klanten tussentijds op de hoogte van de voortgang van lopende campagnes.

Digital Marketing Campagnes opzetten van A tot Z
Samen met je klanten en stakeholders vertaal je doelstellingen naar realistische campagnes. Hoe je dit doet:

 • Je stelt realistische en gestructureerde planningen op, waarin budget en tijdlijn goed zijn doordacht;
 • Wekelijks heb je contact met klanten en stakeholders om zo kwaliteit en voortgang te waarborgen;
 • In samenspraak met de specialistische teams optimaliseer je campagnes aan de hand van data;
 • Om evaluatiemomenten optimaal te benutten weet jij als geen ander hoe je overzichtelijke data rapportages kan halen uit Analytics en Data Studio;
 • Jij adviseert VONQ bij mogelijke strategische besluiten, wat positieve impact zal hebben voor niet alleen de organisatie, maar ook onze klanten!

Jouw gemiddelde werkdag

Eerst een kop koffie of thee om je dag mee te beginnen! Onderweg naar je bureau kom je een consultant tegen die je informeert over een nieuw project dat elk moment kan vallen: een Employer Branding campagne voor een grote klant in Dublin. Jouw agenda zal waarschijnlijk op korte termijn zijn volgepland!

Na de wekelijkse stand up met je team over de voortgang van projecten werp je een blik op je agenda. Eerst een wekelijkse call over de voortgang van een van je projecten, gevolgd door een interne meeting met Team Google en Social voor nieuwe opkomende projecten.

Lunchtijd, je zit midden in het centrum dus de opties zijn eindeloos! Na je break is het snel alweer tijd voor je volgende meeting. Je zal namelijk een maandelijks rapport bespreken met een andere klant. Goed nieuws: aan de hand van website data kan je vertellen dat het project erg goed draait! Toch zijn er nog een aantal punten die geoptimaliseerd kunnen worden in de campagne, zoals een boost in Google. Een goed moment voor een commerciële upsell!

Voordat je de dag afsluit nodig je een van de consultants uit voor een inspirerende sessie om voortgang data te bespreken, omdat je goede kansen ziet om campagnes nog verder te optimaliseren!

VONQ’s Campaign Management team
Je staat er uiteraard niet alleen voor, je hebt namelijk een dedicated team aan je zijde bestaande uit Project Managers en een Google / Social team, waar jullie samen zorgen voor een soepel verloop van projecten. Dat niet alleen, je zal ook veel samenwerken met consultants om ervoor te zorgen dat de offertes staan als een huis. Kortom, bij VONQ is het nooit saai!

Hoe jij in ons VONQ plaatje past

 • Je hebt 5+ jaar relevante ervaring met het managen van grote, complexe, media campagnes met verschillende stakeholders
 • Hoe meer talen je spreekt hoe beter! Je spreekt in ieder geval vloeiend Engels en Nederlands. Spreek je ook nog Duits? Dat is een super pluspunt!
 • Je hebt ervaring met het samenwerken met derde partijen, zoals creatieve bureaus, en jouw communicatie skills zijn top!
 • Je bent een echte data lover. Met tools als Google Analytics en Google Tag Manager weet je te monitoren hoe projecten verlopen en hoe je data kan interpreteren en vertalen naar adviezen.

Klinkt dit als een match made in heaven? Dan kunnen wij niet wachten om van jou te horen!

Waarom je deze kans niet mag missen!
Als VONQ medewerker krijg je ruimte voor eigen inbreng, initiatief en vrijheid om te ondernemen. Je krijgt de kans om met ons mee te leren en groeien, en ook niet onbelangrijk: een gezellige, innovatieve, internationale en groeiende werkomgeving zijn gegarandeerd! Verder bieden wij:

 • Een uitstekend salaris, 8% vakantiegeld en leuke incentives
 • Flexibele vakantiedagen
 • Pensioenbijdrage
 • De mogelijkheid je uren flexibel in te delen en thuis te werken.

Solliciteer bij VONQ en maak (internationale) media projecten tot een waar succes!
Solliciteer via de ‘Solliciteer’ button. Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sarah (Recruiter) via 06 - 11 25 34 97.

P.S. Agencies hold your horses: unsolicited CV’s are dropped by our SPAM filters.

 


This vacancy is a full time position.

Published
22-06-2018
Location
Rotterdam
Educational Level
Bachelor / Graduate
Salary
Excellent salary & benefits
Keywords
Vacancy, vacature, project manager, projectmanager, campaign manager, project management, international, media, online, data, analytics
Sector
Recruitment
Region
Netherlands
Keywords
Vacancy, vacature, project manager, projectmanager, campaign manager, project management, international, media, online, data, analytics